گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

همکاری نظامی اردن و ترکیه

هم‌زمان با افزایش اختلافات و تنش میان عربستان و ترکیه، اردن و ترکیه در ادامه گسترش همکاری‌های دوجانبه خود بر تقویت همکاری نظامی تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هم‌زمان با افزایش اختلافات و تنش میان عربستان و ترکیه، روابط اردن با ترکیه رو به گرمی بیشتر است.

پس از سفر اخیر عبدالله دوم شاه اردن به ترکیه، امروز «مراد قره غوز» سفیر ترکیه در اردن با «محمود فریحات» رئیس ستاد مشترک ارتش اردن دیدار و درباره تقویت مناسبات گفت‌وگو کرد.

سفارت ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «اورکون ارسوی» مستشار و سرهنگ «بولنت اکتشای» وابسته نظامی ترکیه نیز در دیدار سفیر با فریحات حضور داشتند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، فریحات در این دیدار همکاری تنگاتنگ بین نیروهای مسلح ترکیه و اردن را ستود.

وی اشاره کرد که تبادل آموزش افسران، تمرینات مشترک و نشست و گفت‌وگوهای دوجانبه به طور مرتب در حال انجام است.

در این دیدار تحولات منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و سفیر ترکیه از فریحات برای سفر به آنکارا و شرکت در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی که قرار است ۳۰ آوریل تا ۳ می در استانبول برگزار شود، دعوت کرد.

سفر «عبدالله دوم» شاه اردن به آنکارا و دیدار او با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و گفت‌وگو درباره گسترش همکاری‌های دوجانبه، در ابتدای ماه جاری میلادی (فوریه) انجام شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار